Lente 2017 trendspotting met de Euroflorist product designer: Sofie Celander

Mosgroen en diep oceaanblauw

Vandaag stellen we graag Sofie CelanderSofie Celander je voor, zij is product designer voor Euroflorist. We hebben haar gesproken in de herfst, toen ze net de laatste hand legde aan de lentecollectie. Volg ons in haar wereld van inspiratie om trends te ontdekken, kleuren en stijlen waarop onze lentecollectie op is gebaseerd.

Welke grote trends verwacht jij?

Matte pasteltintenMatte pasteltinten
Grijs was een populaire keuze in 2016, en in 2017 zullen we onze muren in verschillende tinten wit en grijs blijven verven. Het palet wordt aangevuld door aardse, schemerige tonen, waarbij vetplanten zeer populair zijn

Mosgroen en diep oceaanblauwMosgroen en diep oceaanblauw
Eind 2016 zagen we diep oceaanblauw populair worden, en dit houdt zeker nog even aan in 2017. Dit jaar wordt het palet aangevuld met mosgroen, en prachtige stoffen zoals fluweel en satijn. Samen creëren deze kleuren en stoffen een gevoel van rijkdom en weelde.

BohemienBohemien
Laat striktheid en soberheid los voor een vrij Bohemiengevoel. Deze exotische trend is geïnspireerd op Marokko, het Midden-Oosten en India, en bevat weelderige stoffen en juweelachtige kleuren.

 

Waar spot je trends en doe je inspiratie op?

Ik ben altijd op zoek naar nieuwe trends. Ik zoek naar inspiratie op internet, en lees veel verschillende soorten tijdschriften: van interieur design tot high-fashion. Daarnaast woon ik ook trendbijeenkomsten bij zoals degene die wordt gehouden door Bloemen Bureau Holland.

Hoe verwerk je deze trends in Euroflorist producten?

Ik hou van kleuren! Mijn focus ligt altijd bij het aanpassen van kleuren om gebruikt te worden in onze nieuwe designs. Ik houd er ook rekening mee hoe iedere trend en design zal passen in verschillende interieurs.

Wat is jouw lievelingstrend in 2017, en welk boeket vertegenwoordigt dit?

Ik hou echt van de matte pasteltinten op het moment. Ieder boeket in die kleuren is voor
mij een topper! Neem een kijkje in onze voorjaarscollectie om te zien wat ik bedoel.

Dus, hoe zit het eigenlijk met jou? Heb jij ook een favoriete trend of kleur voor dit lenteseizoen? Als het op bloemen aankomt, is de lente een fantastische tijd. Tulpen, ranonkels en narcissen zijn de kleurrijkste opties die onder deze 3 trends vallen en perfecte decoraties vormen in jouw eigen huis!

Written By
Meer van Flora

Hoe groot is jouw kennis over Moederdag?

Test jouw moederdag kennis Iedereen weet dat het een keer per jaar...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *