Wat is jouw favoriete bloementrend deze kerst?

Bloemen kersttrend
Kersttrend: 60's en 70's

Dé drie nieuwe bloementrends van dit kerstseizoen. Elegant, rustiek vrouwelijk of juist mysterieus – kom erachter welke bloementrend het beste bij jou past! Het kan niet anders dan dat jij stylisch je kerst ingaat.


Bloementrend: Pure elegantie 

Kersttrend Pure elegantie
De kersttrend van dit jaar is elegant.

De eerste trend staat voor elegantie en combineert natuur en feestelijkheid op een perfectie manier. Takken, bladeren, dennenappels, schors en andere materialen zijn vakkundig gehighlighted met een gouden coating en delicate ornamenten. Met deze style creëer je een elegante, warme en natuurlijke look in de kerstboeketten, -kransen en –arrangementen. Go pure!

Bloementrend: 60’s en 70’s

Bloemen kersttrend
Kersttrend: 60’s en 70’s

Deze trend neemt je terug naar je jeugd met accessoires zoals kerstzuurstokken, knuffeldieren, sterren en hartjes van hout. Little Joys brengt een gezellige en warme atmosfeer in huis. Ben je zelf creatief? De elementen met een vintage touch kun je deels ook zelf in elkaar knutselen met katoenen stofjes, papier mâché, wol of papier. Klaar om terug te gaan naar de 60’s en 70’s in een ietwat moderner jasje?


Bloementrend: Vrouwelijke charme

Kersttrend bloeme
Kersttrend: Vrouwelijke charme

Deze kersttrend geeft de romantiek van de kerst een moderne twist. Denk aan pastelteinten, delicate bloemen en speelse vormen. De zachtheid en charme van een vrouw komt terug in de looks van deze kersttrend. Deze trendstyle is ook terug te zien in fashion en interieur en past daardoor perfect in de moderne huiskamer. Houd je niet van de traditionele rode, gouden kerstkleuren en ben jij een moderne romanticus? Dan is de trend vrouwelijke charme helemaal iets voor jou!

 

 

 

 

 

 


 

 

Written By
Meer van Flora

Een denimboeket voor vaderdag?

Aanstaande zondag 21 juni is het vaderdag. Het moment om alle vaders...
Read More