Movember, voorkom dat mannen te jong overlijden!

Movember

Movember is in volle gang! Movember is een fondsenwervingscampagne gefocust op de gezondheid van mannen. Deze beweging heeft sinds 2003 miljoenen mannen en vrouwen over de hele wereld geïnspireerd om actie te ondernemen voor de gezondheid van mannen. Er zijn meer dan 1000 projecten gefinancierd die zich richten op prostaatkanker, zaadbalkanker en het voorkomen van zelfdoding. Zoals vrouwen pink ribbon hebben, zo is de snor het symbool van Movember. Door een snor te laten groeien, een evenement te organiseren of een uitdaging aan te gaan kan iedereen iets doen om te helpen voorkomen dat mannen te jong overlijden. Bij Euroflorist hebben we de grote eer om deze beweging te steunen. Hoe zit het met jou?

Wat is Movember?

De foundation helpt mannen bewuster te worden van hun gezondheid, er meer over te praten en actiever te zijn. Na een bescheiden start is Australië in 2003, is Movember uitgegroeid tot een wereldwijde, inspirerende organisatie. Inmiddels steunen meer dan 5 miljoen Mo Bros en Mo Sistas over de hele wereld de organisatie. Het succes kan grotendeels worden toegeschreven aan de sterke wereldwijde community. Los van de stad waar we wonen, zijn we deel van iets groters. Gezamenlijk strijden om het imago van de gezondheid van mannen te verbeteren.

Waarom Movember?

Over de hele wereld hebben mannen een slechtere gezondheid dan vrouwen, en sterven gemiddeld ook 6 jaar eerder. De feiten zijn duidelijk: mannen gaan niet snel genoeg naar de dokter, ze vinden het niet prettig om over hun gevoelens en gezondheid te praten. Daarom lijden ze in stilte of zoeken te laat hulp. Door innovatieve projecten te financieren en taboes bespreekbaar te maken zodat mannen sneller actie ondernemen, werkt Movember naar een wereld waar mannen gelukkiger, gezonder en langer leven. Het doel is om in 2030 het aantal mannen dat vroegtijdig overlijdt te verminderen met 25%.

Laat een snor groeienMovember snorren-gids

Dit is het algemene symbool van de campagne. Gedurende 1 maand kunnen mannen anderen uitdagen om een “Mo” te laten groeien als unieke en leuke manier om geld in te zamelen. Hieronder vind je een stijlgids om je te inspireren!

10% van de Movember-boeketten wordt gedoneerd.

Als bedrijf denken wij dat het heel belangrijk is om deze waarden te delen. Onderdeel mogen zijn van deze campagne is voor ons dan ook een grote eer. We kennen allemaal wel een man, vader, broer, zoon of vriend die we graag zo lang mogelijk in leven willen zien. Van onze speciale collectie boeketten doneren wij 10% van de bloemenwaarde aan de Movember Foundation. Steun Movember nu ook door iemand blij te maken met bloemen!

Written By
Meer van Flora

De magische Hortensia

Overal om ons heen zien we deze mooie bloem in alle kleuren...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *