Inspiratie voor Pasen

Stuur bloemen voor Pasen

Misschien heb je al gemerkt dat felle kleuren dit seizoen helemaal in de mode zijn: kleding, woondecoratie, meubelen, je vindt ze overal. Felrood, knalblauw, grasgroen, helder geel; allemaal kleuren die je in de lente tegenkomt. Samen met onze bloemist zijn we trots om een origineel idee te kunnen presenteren: een creatie vol energie met de kleur geel als hoogtepunt, perfect voor Pasen.

De grote ster van deze creatie is de cymbidium. We hebben ervoor gekozen om de cymbidium als een snijbloem te gebruiken. Misschien niet de meest voorkomende manier, maar we wilden iets echt origineels verzinnen voor onze Paastafel.

orchidee paques

Wat je nodig hebt:

  • Een ronde en diepe container
  • Steekschuim (dat je zo moet snijden dat het in de ronde vorm past)
  • Gele cymbidiums
  • Gele en groene santini
  • Tanacetum
  • 1 gele roos

 

Je moet allereerst het steekschuim in het water dompelen totdat je ziet dat het voldoende water heeft geabsorbeerd. Daarna kun je het schuim snijden en het de gewenste ronde vorm geven.

Zorg er voor dat als je de orchideeën afsnijdt, de stengels niet te kort worden: ze moeten namelijk stevig in het schuim gezet worden in de eerste fase van de creatie. Plaats dan de andere bloemen in lagen zodat het op een trechter lijkt. Zet hierna de gele roos in het midden voor een prachtig opvallend effect.

Als je deze creatie voor Pasen wilt gebruiken hoef je alleen wat witte of gele veren & decoratie toe te voegen zodat het op een mooi nest lijkt.

Paasmand

Vergeet niet dat onze bloemisten je Paasboeketten en bloemstukken kunnen creëren die je als cadeau voor Pasen aan je vrienden of familie kunt geven. Zie onze Pasen collectie en maak iemand blij met Pasen bloemen.

Tags from the story
, , , , ,
Written By
Meer van Flora

Consumenten willen dit voorjaar kleur in hun tuin

Het voorjaar is aangebroken! Tijd om na te denken over kleurrijke aankleding voor...
Read More