Bloemen om sorry mee te zeggen

Bloemen om sorry mee te zeggen.

Een bekend gezegde is dat bloemen meer kunnen zeggen dan woorden. De taal van de bloemen is zeer rijk, maar helaas weten veel mensen hier niets vanaf. Wij gaan je helpen beter te begrijpen hoe bloemen jouw boodschap kunnen overbrengen in mooie, maar ook in moeilijkere tijden.

Ondanks dat we van mensen houden maakt iedereen wel eens een fout in zijn of haar leven. We zijn niet perfect en soms doen we mensen pijn zonder dat dit de bedoeling was. Ons eerste advies is om bescheiden te zijn en oprechte excuses aan te bieden. Bloemen kunnen helpen om sorry te zeggen op een attente en gulle manier. We kunnen helaas niet garanderen dat het je vergeven wordt, maar op deze manier laat je zien dat je moeite hebt gedaan en dat je de relatie waardeert.

Welke bloemen kun je gebruiken?

Er zijn veel mogelijkheden in verschillende kleuren en designs. Onze ervaring en expertise van bloemisten geeft aan dat je met tulpen, rozen, lelies of gerbera’s degene tegen wie je sorry zegt waarschijnlijk wel zult raken. Met deze bloemen kan het eigenlijk niet fout gaan maar mocht je zijn of haar lievelingsbloemen weten dan raden we zeker aan om die te sturen!

Bloemen en planten die staan voor vriendschap en trouw kunnen perfect zijn. Klimop laat zien hoe toegewijd je bent om de relatie weer op het juiste pad te krijgen. Het is vrij klassiek, maar als je hem in een tuin mengt met planten zoals Kalanchoë of Pensées kan het een groot succes zijn. In onze collectie hebben we meerdere planten die je op weg kunnen helpen.

Roze rozen staan symbool voor iets zachts en liefs dat je niet kwijt wilt raken. Mocht degene naar wie je de bloemen stuurt niet je partner zijn raden roze bloemen om sorry mee te zeggenwe aan om voor roze bloemen te gaan, en niet alleen roze rozen. Vermijd in dit geval ook rode rozen. Mocht het boeket wel naar je vriendin gaan, gebruik dan witte of rode rozen om sorry te zeggen.

Een lelietje-van-dalen staat symbool voor een nieuwe start, dus als deze bloempjes in het seizoen zijn ze perfect om excuses mee aan te bieden. Wedergeboorte is een andere betekenis die hieraan wordt toegedicht.

Gardenia’s drukken oprechte gevoelens uit die eeuwigdurend zijn. Om deze reden zijn Gardenia’s geschikt om te vertellen dat je bijvoorbeeld een bijzondere vriendschap niet wilt verliezen. In de lente kun je sleutelbloem toevoegen aan je excuusboeket mocht je een afspraak zijn vergeten of te laat zijn geweest.

Zeg sorry!

Vergeet niet dat bloemen alleen kunnen helpen, ze zijn een gereedschap om een fout mee weg te nemen. Als ze te vaak worden gebruikt, of op een onoprechte manier zullen ze geen enkel effect (meer) hebben. Iedereen heeft recht op een tweede kans. Gebruik mooie bloemen, wees jezelf, en open je hart. Wees zo oprecht als een bloem. Laat een van onze lokale bloemisten jouw ambassadeur zijn om sorry te zeggen met bloemen. Het ultieme idee is om nog iets extra’s toe te voegen aan je boeket zoals een lieve teddybeer of wat chocolaatjes.

Bekijk ook eens onze collectie bloemen om sorry mee te zeggen

 

Written By
Meer van Flora

Creatief zijn met tulpen

Bloemen toveren een glimlach op elk gezicht, voor welke gelegenheid dan ook!...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *